Hjem > Maskininnstillinger > Endre maskininnstillingene via Internett-basert styring > Angi eller endre et påloggingspassord for internett-basert styring

Angi eller endre et påloggingspassord for internett-basert styring

Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du bak på maskinen, angitt med "Pwd". Vi anbefaler at du straks endrer standardpassordet for å beskytte maskinen mot uautorisert tilgang.
  1. Start Brother Mobile Connect på den mobile enheten.
  2. Trykk på modellnavnet øverst på skjermen.
  3. Trykk på Alle maskininnstillinger.
    Webbasert administrasjon vises.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du har angitt et passord tidligere, skriver du det inn og klikker på Pålogging.
    • Hvis du ikke har angitt ditt eget passord tidligere, skriver du inn standard påloggingspassord og klikker deretter på Pålogging.
  5. Gå til navigasjonsmenyen, og trykk på Administrator>Påloggingspassord.
    image
    Start fra image hvis navigasjonsmenyen ikke vises til venstre på skjermen.
  6. Følg instruksjonene på skjermen, og skriv inn passordet i feltet Angi nytt passord.
  7. Skriv inn passordet på nytt i feltet Bekrefte nytt passord.
  8. Trykk på Send inn.
    image
    Du kan også endre låseinnstillingene i Påloggingspassord-menyen.