Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Oversikt over kontrollpanelet

Oversikt over kontrollpanelet

image
  1. image (Papir)
    Trykk på denne knappen for å angi innstillingene for Papirstørrelse og Papirtype.
  2. A4, LED/10 x 15 cm, LED
    Viser hvilken innstilling for Papirstørrelse og Papirtype som er valgt.
    image
    • Papirtype: Vanlig
    • Papirstørrelse: A4

(Til utskrift av standard dokumenter)

image
    • Papirtype: Annet glanset
    • Papirstørrelse: 10 x 15 cm

(Til utskrift av bilder)

image
    Brukerdefinerte innstillinger
  3. Wi-Fi, LED
    • Viser statusen for det trådløse nettverket.
    image Kobler til (blinker)
    image Tilkoblet (lyser)
    image Frakoblet (blinker sakte)
    image Off
  4. Av/på, LED
    Viser maskinens status.
  5. MONO COPY
    • Trykk for å starte kopiering isvart-hvitt.
    • Trykk samtidig på COLOUR COPY for å begynne å skanne dokumenter (i farger eller svart/hvitt, avhengig av skanneinnstillingen).
    • Trykk samtidig på image(STOP) for å åpne tilbakestillingsmodus.
  6. COLOUR COPY
    • Trykk for å starte kopiering i full farge.
  7. Blekk-LED
    Viser når maskinen registrerer en blekkfeil eller er i vedlikeholdsmodus.
  8. Advarsel, LED
    Viser når maskinen registrerer en feil eller er i tilbakestillingsmodus.
  9. image(STOP) Strøm på/av
    • Trykk for å stoppe en handling.
    • Trykk for å gå ut av valgt modus.
    • Trykk på image(STOP) for å slå på maskinen.

Trykk og hold nede image(STOP) for å slå av maskinen og avbryte alle gjenværende handlinger. Av/på, LED blinker og er på i noen sekunder før den slås av automatisk.

Selv om du slår av maskinen ved hjelp av image(STOP), vil den rengjøre skriverhodet jevnlig for å bevare utskriftskvaliteten. Maskinen bør hele tiden være tilkoblet en strømkilde for å forlenge levetiden til skriverhodet, få mer ut av blekkassettene og opprettholde utskriftskvaliteten.

10. image(Wi-Fi)
    • Trykk på knappen alene eller samtidig med en annen knapp for å konfigurere de trådløse innstillingene eller skrive ut nettverksrapporter. Brukes bare når maskinen er inaktiv.
    • Trykk samtidig på denne knappen og COLOUR COPY for å starte Wi-Fi på nytt hvis du ikke kan koble til det trådløse nettverket.
    • Trykk samtidig på image(STOP) for å åpne Wi-Fi-modus.