Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Legge papir i papirmagasinet > Legge fotopapir i papirmagasinet

Legge fotopapir i papirmagasinet

• Legg bare papir av ett papirformat og -type i papirmagasinet samtidig.
  • Når du legger en annen papirstørrelse i magasinet, må du endre innstillingen for papirstørrelse på maskinen eller innstillingen for papirstørrelse på datamaskinen.
  1. Hvis papirstøtteklaffen (1) er åpen, må du lukke denne, og deretter lukke papirstøtten (2).
    image
  2. Trekk papirmagasinet helt ut av maskinen.
    image
  3. Åpne dekselet på utskuffen (1).
    image
  4. Klem forsiktig sammen og skyv papirførerne for bredden (1) slik at de passer til papirstørrelsen, og løft deretter stopperen (2).
    image
  5. Lukk dekselet på utskuffen.
    image
  6. Legg i opptil 20 ark med fotopapir med utskriftssiden vendt ned.
    Hvis du legger i flere enn 20 ark med fotopapir, kan det forårsake papirstopp.
    image
  7. Løft dekselet på utskuffen.
  8. Juster forsiktig papirførerne for bredden (1) slik at de er tilpasset papiret.
    Sørg for at papirførerne for bredden berører kantene til papiret, og at papiret ligger flatt i magasinet.
    image
  9. Lukk dekselet på utskuffen.
  10. Skyv papirmagasinet sakte helt inn i maskinen.
    image
  11. Trekk ut papirstøtten (1) til den låses på plass, og brett deretter ut papirstøtteklaffen (2).