Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Ota käyttöön / poista käytöstä LAN

Ota käyttöön / poista käytöstä LAN

1. Paina painikkeita image(Wi-Fi) ja image(STOP (LOPETA)) samanaikaisesti.
    Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi, jonka jälkeen Wi-Fi-merkkivalo alkaa vilkkua.
  2. Ota Wi-Fi käyttöön painamalla MONO COPY (YKSIVÄRIKOPIO) -painiketta.
    • Kun Wi-Fi on käytössä, Virran merkkivalo vilkkuu kerran ja sitten Virran merkkivalo ja Wi-Fi-merkkivalo syttyvät.
    • Kun Wi-Fi on käytössä, Virran merkkivalo vilkkuu kaksi kertaa ja sitten Virran merkkivalo syttyy.