Koti > Verkko > Langattomat verkkoasetukset > Käytä Wireless Directiä > Wireless Direct -verkon määrittäminen

Wireless Direct -verkon määrittäminen

1. Paina painikkeita image(Wi-Fi) ja image(Paperi) samanaikaisesti.
    Wireless Direct on käytössä ja laite aloittaa tulostaa Wireless Direct -tietolomaketta.
  2. Aktivoi Wi-Fi-toiminto langattomassa laitteessa ja hae Brother-laitetta.
  3. Valitse Brother-laitteen SSID (verkon nimi) langattomassa laitteessa (DIRECT-xxxxx-xxxx_BRxxxx).
  4. Anna verkkoavain (salasana), kun niin kehotetaan tekemään.
    image
    • SSID ja verkkoavain on painettu Wireless Direct -tietoarkkiin.
    • Poista Wireless Direct käytöstä:
      1. Paina painikkeita image(Wi-Fi) ja image(STOP (LOPETA)) samanaikaisesti.

Virran merkkivalo, LED-varoitusvalo ja Musteen merkkivalo syttyvät yhdeksi sekunniksi ja sitten Wi-Fi-merkkivalo alkaa vilkkua.

2. Paina image(Paperi).