Koti > Kopiointi > Kopiointi Brother Mobile Connectin avulla > Sivunasettelun kopioiden tekeminen (Useita sivuja arkille tai juliste)

Sivunasettelun kopioiden tekeminen (Useita sivuja arkille tai juliste)

Useita sivuja arkille -toiminto säästää paperia kopioimalla asiakirjan kaksi tai neljä sivua yhteen kopioon. Julistetoiminto jakaa asiakirjan osiin ja tekee osista suurennetun kopion, jotta voit koostaa niistä julisteen.
image
image
  • Varmista, että paperikokoasetuksena on A4 tai Letter.
  • Voit tehdä vain yhden julistekopion kerrallaan.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Käynnistä Brother Mobile Connect mobiililaitteella.
  3. Kosketa Kopioi.
  4. Valitse haluamasi Sivun asettelu -vaihtoehto.
    Valinta
    Kuvaus
    Normaali
    -
    2-in-1 (pysty)
    image
    2-in-1 (vaaka)
    image
    2-in-1 passikuva, pysty
    image
    2-in-1 passikuva, vaaka
    image
    4-in-1 (pysty)
    image
    4-in-1 (vaaka)
    image
    Juliste (3x3)
    image
  5. Kosketa Kopioi.
  6. Jos haluat tehdä Useita sivuja arkille -kopion, toimi seuraavasti:
    1. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja skannaa sivu valitsemalla Jatka.
    2. Kun kaikki sivut on skannattu, valitse Valmis.
image
Voit kopioida myös Brother iPrint & Scan -sovelluksen avulla.