Kopiointiasetukset

Voit määrittää kopiointiasetukset Kopioi -näytössä.
Valinta Kuvaus
Väri/mustavalko Väri Kopiointi tehdään kokonaan värillisenä.
Mustavalko Kopiointi tehdään mustavalkoisena.
kappaletta Valitse kopioiden määrä (1–99).

Laatu

Valitse kopioinnin erottelutarkkuus käytetylle asiakirjalle.

Tulostusmateriaali

Valitse paperityyppi.

Jos kopioit erikoispaperille, saat parhaan mahdollisen tulostuslaadun valitsemalla paperityypin laitteen asetuksista.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

Jos kopioit muulle kuin A4-kokoiselle paperille, Paperikoko-asetusta on muutettava.

Tiheys

Tummenna tekstiä lisäämällä tummuutta.

Vaalenna tekstiä vähentämällä tummuutta.

Sivun asettelu

Ota Useita sivuja arkille-, 2 in 1 ID- tai julistekopioita.

4 in1

4 in1

Juliste

Juliste

Suurenna/pienennä

Suurenna tai pienennä asiakirjan sivujen kokoa valitsemalla asetus.

Poista taustaväri

Poistaa asiakirjan taustavärin kopioista. Valkoinen korostuu. Tämä säästää jonkin verran mustetta ja voi parantaa kopioiden luettavuutta.