Home > Routineonderhoud > De afdrukuitlijning controleren met Beheer via een webbrowser

De afdrukuitlijning controleren met Beheer via een webbrowser

Nadat u het apparaat hebt vervoerd, moet u de afdrukuitlijning aanpassen als tekst wazig wordt afgedrukt of als afbeeldingen vaag worden afgedrukt.
image
  1. Start Brother Mobile Connect op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op de naam van uw model bovenaan het scherm.
  3. Tik op Alle apparaatinstellingen.
    Beheer via een webbrowser wordt weergegeven.
  4. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en tik vervolgens op Inloggen.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  5. Ga naar het navigatiemenu en tik vervolgens op Algemeen>Uitlijning.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  6. Volg de aanwijzingen op het scherm.