Home > Scannen > Scannen met de knoppen op uw Brother-apparaat > Web Services voor scannen op uw netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10) > Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Scannen met Web Services vanaf uw apparaat (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Als u de driver voor scannen via Web Services hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot het scanmenu van Web Services via Beheer via een webbrowser.
Als een melding verschijnt dat er onvoldoende geheugen is, kiest u een kleiner formaat in het menu Papierformaat of een lagere resolutie in het menu Resolutie (dpi).
  1. Start image(Brother iPrint&Scan).
    Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en selecteert u vervolgens de naam van uw model in de lijst. Klik op OK.
  3. Klik op image(Apparaatinstellingen).
  4. Klik op Alle instellingen.
  5. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en klik vervolgens op Inloggen.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  6. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Scannen>Scannen naar pc.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  7. Selecteer de optie WS-scan uit de vervolgkeuzelijst Scannen naar.
  8. Selecteer de naam van de computer waarnaar u gegevens wilt verzenden in de vervolgkeuzelijst Naam computer.
  9. Klik op Indienen.
  10. Plaats uw document.
  11. Druk tegelijk op MONO COPY (MONO KOPIE) en COLOUR COPY (KLEUR KOPIE).