Home > Scannen > Scannen met de knoppen op uw Brother-apparaat > Scannen met de knoppen op uw Brother-apparaat

Scannen met de knoppen op uw Brother-apparaat

Gescande foto's of afbeeldingen rechtstreeks naar uw computer verzenden.
image
  1. Voordat u voor de eerste keer scant, gaat u als volgt te werk:
    1. Start Brother iPrint&Scan.
      • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik in de menubalk Finder op Ga>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.

Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
    2. Als uw Brother-apparaat niet is geselecteerd, klikt u op de knop Selecteer uw apparaat en selecteert u vervolgens de naam van uw model in de lijst. Klik op OK.
    3. Klik op image(Apparaatinstellingen).
    4. Klik op Alle instellingen.
    5. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en klik vervolgens op Inloggen.
      image
      Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
    6. Ga naar het navigatiemenu en klik vervolgens op Scannen>Scannen naar pc.
      image
      Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
    7. Selecteer het certificaat dat u wilt configureren in de vervolgkeuzelijst Scannen naar.
    8. Selecteer de naam van de computer waarnaar u gegevens wilt verzenden in de vervolgkeuzelijst Naam computer.
    9. Klik op Indienen.
  2. Plaats uw document.
  3. Druk tegelijk op MONO COPY (MONO KOPIE) en COLOUR COPY (KLEUR KOPIE).

Als u wordt gevraagd om een scantoepassing te selecteren, selecteert u in de lijst Brother iPrint&Scan.