Home > Kennismaken met uw apparaat > Locatie van USB-poort op het Brother-apparaat

Locatie van USB-poort op het Brother-apparaat

De USB-poort bevindt zich onder het documentdeksel.
Voor de installatie van de driver en de software die nodig zijn voor het gebruik van het apparaat, gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.
  1. Til het documentdeksel op.
    image
  2. Zoek de juiste poort onder het documentdeksel, zoals afgebeeld.
    image
    image
    Leid de kabel voorzichtig door het kabelgootje uit de achterzijde van het apparaat.
  3. Sluit het documentdeksel voorzichtig.