Home > Problemen oplossen > De gegevens van het apparaat controleren

De gegevens van het apparaat controleren

1. Start Brother Mobile Connect op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op de naam van uw model bovenaan het scherm.
  3. Tik op Alle apparaatinstellingen.
    Beheer via een webbrowser wordt weergegeven.
  4. Voer zo nodig het wachtwoord in in het veld Inloggen en tik vervolgens op Inloggen.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd".
  5. Ga naar het navigatiemenu en tik vervolgens op Algemeen>Onderhoudsinformatie.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  6. Controleer het serienummer, de versie van de firmware en de paginateller van uw Brother-apparaat.
image
U kunt het serienummer, de versie van de firmware en de paginateller van uw Brother-apparaat ook controleren met behulp van het controleblad.