Home > Scannen > Scannen met de knoppen op uw Brother-apparaat > Gescande gegevens opslaan als e-mailbijlage

Gescande gegevens opslaan als e-mailbijlage

Verzend de gescande gegevens als bijlage vanaf uw apparaat naar uw e-mailprogramma.
image

Als u e-mail wilt scannen met de scanknop van het apparaat, moet u een van deze toepassingen selecteren in Brother iPrint&Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
  • Mac: Apple Mail

Gebruik voor andere toepassingen en webmail de functie Scannen naar afbeelding of Scannen naar bestand om een document te scannen en vervolgens als e-mailbijlage te versturen.

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik in de menubalk Finder op Ga>Programma’s en dubbelklik vervolgens op het pictogram van iPrint&Scan.

Het scherm van Brother iPrint&Scan verschijnt.
  2. Klik op Instellingen apparaten scannen.
  3. Klik op E-mail.
  4. Configureer de scaninstellingen en klik vervolgens op OK.
  5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Windows

Klik op Sluiten.

• Mac

Klik op OK.

6. Plaats uw document.
  7. Druk tegelijk op MONO COPY (MONO KOPIE) en COLOUR COPY (KLEUR KOPIE).