Home > Netwerk > Draadloze netwerkinstellingen > Gebruik het draadloze netwerk > Uw apparaat voor een draadloze netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Uw apparaat voor een draadloze netwerk configureren met de drukknopmethode van Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Als uw draadloze toegangspunt/router WPS (drukknopconfiguratie) ondersteunt, kunt u image(Wi-Fi) gebruiken via het bedieningspaneel op het apparaat om de instellingen voor uw draadloze netwerk te configureren.
  1. Druk drie keer op image(Wi-Fi).
    De Wi-Fi-lampje begint te knipperen.
  2. Druk op de WPS-knop op uw draadloze toegangspunt/router.
Als de verbinding van uw draadloze apparaat tot stand is gekomen, zijn de Aan-uitlampje en Wi-Fi-lampje aan.

De installatie van het draadloze netwerk is nu voltooid. Voor de installatie van de benodigde drivers en software voor het apparaat gaat u naar de pagina Downloads van uw model op support.brother.com.