Home > Apparaat-instellingen > De instellingen van uw apparaat wijzigen met Beheer via een webbrowser > Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen of wijzigen

Een aanmeldwachtwoord voor Beheer via een webbrowser instellen of wijzigen

Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de achterzijde van het apparaat bij "Pwd". Het verdient aanbeveling het standaardwachtwoord onmiddellijk te wijzigen om ongeautoriseerde toegang tot het apparaat te voorkomen.
  1. Start Brother Mobile Connect op uw mobiele apparaat.
  2. Tik op de naam van uw model bovenaan het scherm.
  3. Tik op Alle apparaatinstellingen.
    Beheer via een webbrowser wordt weergegeven.
  4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • Als u voordien een eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en tikt u vervolgens op Inloggen.
    • Als u voordien geen eigen wachtwoord hebt ingesteld, voert u het standaard aanmeldwachtwoord in en tikt u op Inloggen.
  5. Ga naar het navigatiemenu en tik vervolgens op Beheerder>Wachtwoord voor inloggen.
    image
    Begin bij image als het navigatiemenu niet wordt weergegeven aan de linkerkant van het scherm.
  6. Volg de aanwijzingen in het scherm en typ uw wachtwoord in het veld Invoeren: nieuw wachtwoord.
  7. Typ het wachtwoord nogmaals in het veld Bevestigen: nieuw wachtwoord.
  8. Tik op Indienen.
    image
    In het menu Wachtwoord voor inloggen kunt u ook de blokkeerinstellingen instellen.