Hjem > Papirhåndtering > Ilægning af papir > Papirindstillinger > Ændring af papirstørrelse og papirtype

Ændring af papirstørrelse og papirtype

Du kan vælge A4-størrelse med almindeligt papir, 10 x 15 cm-størrelse med andet glittet papir eller brugerdefineret papirstørrelse ved at trykke på image(Papir).

• Når A4-størrelse med almindeligt papir er valgt, lyser LED for A4.
  • Når 10 x 15 cm-størrelse med andet glittet papir er valgt, lyser LED for 10 x 15 cm.
  • Når brugerdefineret papir er valgt, lyser både LED for A4 og LED for 10 x 15 cm.