Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskrivning som en plakat (Windows)

Udskrivning som en plakat (Windows)

Forstør din udskriftsstørrelse, og udskriv dokumentet i plakattilstand.
image
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på din model), og klik dernæst på knappen for udskrivningsegenskaber eller indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Grundlæggende.
  4. Klik på rullelisten Flere sider og markér derefter indstillingen 1 på 2x2 sider eller 1 på 3x3 sider.
  5. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  6. Klik på OK.
  7. Afslut udskriftshandlingen.