Hjem > Udskrivning > Udskrivning fra din computer (Windows) > Udskrivning af et farvedokument i gråskala (Windows)

Udskrivning af et farvedokument i gråskala (Windows)

Gråskalatilstand gør udskriftshastigheden hurtigere end farvetilstand. Hvis dokumentet indeholder farve, udskrives dokumentet i 256 niveauer af gråtone, når du vælger Gråskalatilstand.
image
  1. Vælg udskriftskommandoen i programmet.
  2. Vælg Brother XXX-XXXX Printer (hvor XXX-XXXX er navnet på din model), og klik dernæst på knappen for udskrivningsegenskaber eller indstillinger.
    Printerdrivervinduet vises.
  3. Klik på fanen Grundlæggende.
  4. Vælg Farve / Gråskala for Gråskala.
  5. Rediger andre printerindstillinger efter behov.
  6. Klik på OK.
  7. Afslut udskriftshandlingen.