Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug af det trådløse netværk > Konfiguration af maskinen til et trådløst netværk ved hjælp af guiden til konfiguration fra din computer

Konfiguration af maskinen til et trådløst netværk ved hjælp af guiden til konfiguration fra din computer

1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows

Download installationsprogrammet fra siden Downloads for din model på support.brother.com.

• Mac

1. Download installationsprogrammet fra siden Downloads for din model på support.brother.com.
      2. Start installationsprogrammet, og dobbeltklik derefter på ikonet Start Here Mac.

2. Følg vejledningen på skærmen.
  3. Vælg Trådløs netværkstilslutning (Wi-Fi), og klik derefter på Næste.
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Konfigurationen af det trådløse netværk er nu færdig.