Hjem > Rutinemæssig vedligeholdelse > Kontrol af Brother-maskinen > Overvågning af maskinstatus ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Overvågning af maskinstatus ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Brother iPrint&Scan giver dig mulighed for at overvåge Brother-maskinens status.
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
    image
    Statusikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Et grønt ikon angiver den normale standbytilstand.
    image
    Et gult ikon angiver en advarsel.
    image
    Et rødt ikon angiver, at der er opstået en fejl.
    image
    Et gråt ikon angiver, at maskinen er offline.
    Fejlikoner
    Ikon Beskrivelse
    image
    Lavt blækniveau.
    image
    Blækpatronen skal udskiftes.
    image
    Der er et problem med blækpatronen.
    image
    • Det faktiske skærmbillede kan variere afhængigt af versionen af appen.
    • Den resterende blækmængde er omtrentlig og kan afvige fra den faktiske, resterende blækmængde.