Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Nulnulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Nulnulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Du kan bruge disse knapper på betjeningspanelet til at nulstille maskinen til fabriksindstillingerne. Dette nulstiller alle oplysninger, f.eks. adgangskode og IP-adresse.
image
Du kan også nulstille printserveren til fabriksindstillingerne ved hjælp af webbaseret administration.
  1. Tryk på image(Wi-Fi) og image(STOP) samtidigt.
    LED for strøm, Advarsels-LED og Blæk-LED lyser i et sekund, hvorefter LED for Wi-Fi begynder at blinke.
  2. Tryk på COLOUR COPY, og hold den nede i ca. to sekunder.
  3. Vent, indtil maskinen genstarter, og strømindikatoren lyser, før du frakobler maskinen fra strømkilden.