Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Sikker administration af din netværksmaskine med SSL/TLS > Installation af det selvsignerede certifikat for Windows-brugere med administratorrettigheder

Installation af det selvsignerede certifikat for Windows-brugere med administratorrettigheder

Følgende trin gælder Microsoft Internet Explorer. Hvis du bruger en anden webbrowser, skal du bruge dokumentationen til din webbrowser for at få hjælp til installation af certifikater.
  1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows 10, Windows Server 2016 og Windows Server 2019

Klik på image>Windows Tilbehør.

• Windows 8.1

Højreklik på ikonet image(Internet Explorer) på proceslinjen.

• Windows Server 2012 og Windows Server 2012 R2

Klik på image(Internet Explorer), og højreklik derefter på ikonet image (Internet Explorer), der vises på proceslinjen.

• Windows 7 og Windows Server 2008

Klik på image (Start)>Alle programmer.

2. Højreklik på Internet Explorer, og klik derefter på Kør som administrator.
    image
    Hvis Mere vises, skal du klikke på Mere.
    Hvis skærmbilledet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja.
  3. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i din browsers adresselinje for at få adgang til din maskine (hvor "maskinens IP-adresse" er maskinens IP-adresse eller det nodenavn, som du har tildelt certifikatet).
  4. Klik på Flere oplysninger.
  5. Klik på Fortsæt til websiden (anbefales ikke).
  6. Klik på Certifikatfejl, og klik derefter på Vis certifikat.
    image
  7. Klik på Installer certifikat....
  8. Når Guiden Certifikatimport vises, skal du klikke på Næste.
  9. Vælg Placer alle certifikater i følgende certifikatlager, og klik derefter på Gennemse....
  10. Vælg Rodnøglecentre, der er tillid til, og klik derefter på OK.
  11. Klik på Næste.
  12. Klik på Udfør.
  13. Klik på Ja, hvis aftrykket er korrekt.
  14. Klik på OK.