Hjem > Scan > Scanning med knapperne på Brother-maskinen > Lagring af scannede data som en vedhæftet fil til en e-mail

Lagring af scannede data som en vedhæftet fil til en e-mail

Send de scannede data fra maskinen til dit e-mailprogram som en vedhæftet fil.
image

For at scanne til e-mail ved hjælp af knappen Scan på maskinen skal du vælge et af disse programmer i Brother iPrint&Scan:

• Windows: Microsoft Outlook
  • Mac: Apple Mail

Ved andre programmer og webmailtjenester skal du bruge funktionen scan til billede eller scan til fil for at scanne et dokument og derefter vedhæfte den scannede fil til en e-mailmeddelelse.

1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Klik på Maskinens scanningsindstillinger.
  3. Klik på E-mail.
  4. Konfigurer scanningsindstillingerne, og klik derefter på OK.
  5. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows

Klik på Luk.

• Mac

Klik på OK.

6. Ilæg dokumentet.
  7. Tryk på MONO COPY og COLOUR COPY samtidigt.