Hjem > Udskrivning > Udskrivning ved brug af Brother iprint&Scan (Windows/Mac) > Udskrivning af et farvedokument i gråtoner ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Udskrivning af et farvedokument i gråtoner ved hjælp af Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Gråskalatilstand gør udskriftshastigheden hurtigere end farvetilstand. Hvis dokumentet indeholder farve, udskrives dokumentet i 256 niveauer af gråtone, når du vælger Gråskalatilstand.
image
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

Klik på >Programmer, og dobbeltklik derefter på ikonet for iPrint&Scan i menubjælken Finder.

Skærmbilledet med Brother iPrint&Scan vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter vælge din models navn i listen. Klik på OK.
  3. Klik på Udskriv.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Windows

Klik på Foto eller Dokument.

• Mac

Klik på Foto eller PDF.

5. Vælg den fil, du vil udskrive, og gør derefter et af følgende:
    • Windows

Klik på Næste.

• Mac

Klik på Åbn.

image
    Ved udskrivning af dokumenter med mange sider kan du også vælge de sider, du vil udskrive.
  6. Klik på rullelisten Farve / sort-hvid, og vælg derefter indstillingen Sort-hvid.
  7. Du kan ændre andre printerindstillinger, hvis det kræves.
  8. Klik på Udskriv.