Hvad er Web Based Management?

Web Based Management er et hjælpeprogram, der anvender en standardwebbrowser til administration af din maskine vha. HTTP (Hyper Text Transfer Protocol) eller HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol over Secure Socket Layer).

image
  • Vi anbefaler Microsoft Internet Explorer 11/Microsoft Edge til Windows, Safari 10/11 til Mac, Google Chrome til Android (4.x eller nyere) og Google Chrome/Safari til iOS (10.x eller nyere). Kontroller, at JavaScript og cookies altid er aktiveret, uanset hvilken browser du bruger.

• Du skal bruge TCP/IP-protokollen på dit netværk og have programmeret en gyldig IP-adresse i printserveren og computeren.

image

• Det faktiske skærmbillede kan se anderledes ud end skærmbilledet, som er vist ovenfor.