Hjem > Sikkerhed > Konfiguration af certifikater til enhedssikkerhed > Administration af flere certifikater

Administration af flere certifikater

Funktionen med flere certifikater giver dig mulighed for at bruge webbaseret administration til at administrere alle certifikater installeret på maskinen. I webbaseret administration skal du navigere til skærmbilledet Certificate (Certifikat) for at se certifikatindholdet, slette eller eksportere dine certifikater.

Maksimalt antal certifikater, der er gemt på en Brother-maskine

Selvsigneret certifikat eller certifikat, der er udstedt af et nøglecenter

2

Vi anbefaler, at du gemmer færre certifikater end det tilladte antal, så der reserveres en ledig plads i tilfælde af certifikatudløb. Når et certifikat udløber, skal du importere et nyt certifikat til den ledige plads og derefter slette det udløbne certifikat. På den måde undgår du konfigurationsfejl.