Hjem > Maskinindstillinger > Ændring af maskinindstillinger ved hjælp af Web Based Management > Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Indstilling eller ændring af en logonadgangskode til Web Based Management

Standardadgangskoden for administration af denne maskines indstillinger er placeret på maskinens bagside og er mærket "Pwd". Vi anbefaler, at du med det samme ændrer standardadgangskoden for at beskytte maskinen mod uautoriseret adgang.
  1. Start Brother Mobile Connect på din mobilenhed.
  2. Tryk på navnet på din model øverst på skærmbilledet.
  3. Tryk på Alle maskinindstillinger.
    Webbaseret administration vises.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på Login (Logon).
    • Hvis du ikke tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste standardadgangskoden til logon og derefter trykke på Login (Logon).
  5. Gå til navigationsmenuen, og tryk derefter på Administrator>Login Password (Logonadgangskode).
    image
    Start fra image, hvis navigationsmenuen ikke vises i venstre side af skærmbilledet.
  6. Følg retningslinjerne for på skærmbilledet, og skriv din adgangskode i feltet Enter New Password (Indtast ny adgangskode).
  7. Skriv adgangskoden igen i feltet Confirm New Password (Bekræft ny adgangskode).
  8. Tryk på Submit (Send).
    image
    Du kan også ændre spærreindstillingerne i menuen Login Password (Logonadgangskode).