Hjem > Mobile Connect > Mopria udskriftstjeneste og Mopria scanning

Mopria udskriftstjeneste og Mopria scanning

Mopria udskriftstjeneste er en udskriftsfunktion og Mopria scanning er en scanningsfunktion på Android-mobilenheder, der er udviklet af Mopria Alliance. Med denne tjeneste kan du oprette forbindelse til samme netværk som din maskine for at udskrive og scanne uden yderligere konfiguration.

image
image
  1. Android-mobilenheder
  2. Wi-Fi®-forbindelse
  3. Din maskine

Du skal downloade Mopria™ udskriftstjeneste eller Mopria scanning fra Google Play og installere den på din Android-enhed. Husk, at du skal aktivere tjenesten, før du kan bruge den.