Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Konfigurera sändningsgrupper > Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Lägga till eller ta bort en sändningsgruppsmedlem

Relaterade modeller:MFC‑J1010DW
  1. Tryck på image (Adressbok).
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Ändra]. Tryck på OK.
    2. Välj gruppen du vill ändra. Tryck på OK.
    3. Välj [Lägg t/ta bort]. Tryck på OK.
    4. Välj [Bokstavsordning] eller [Nummerordning]. Tryck på OK.
  3. Gör något av följande:
    • Om du vill lägga till en medlem via dennes kortnummer trycker du på image eller image för att välja kortnummer. Sedan trycker du på image eller image för att markera kryssrutan.
    • För att radera en medlem via dennes kortnummer trycker du på image eller imageför att välja kortnumret och trycker sedan på image eller image för att avmarkera kryssrutan.
    Upprepa det här steget tills du har lagt till eller raderat alla faxnummer.
  4. Tryck på OK.
  5. Välj [OK] och tryck sedan på OK.
  6. Tryck på Stop/Exit.