Hem > Fax > Röstfunktioner och faxnummer > Lagra faxnummer > Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Ändra eller radera namn eller nummer i adressboken

Relaterade modeller:MFC‑J1010DW
  1. Tryck på image (Adressbok).
  2. Gör något av följande:
    • För att ändra nummer, tryck på image eller image för att välja följande:
      1. Välj [Ändra]. Tryck på OK.
      2. Välj det kortnummernamn där du vill ändra numret. Tryck på OK.

Gör följande steg:

1. Om du vill ändra namnet, tryck på image eller image för att välja [Namn], och sedan på OK. Tryck på image, image, image eller image för att ange namnet igen (högst 16 tecken) med tangentbordet på LCD-skärmen och välj [OK]. Tryck på OK.
      2. Om du vill ändra fax- eller telefonnumret, trycker du på image eller image för att välja [Fax/Tel] och trycker sedan på OK. Tryck på image, image, image eller image för att ange fax- eller telefonnumret igen (högst 20 siffror) med tangentbordet på LCD-skärmen och välj[OK]. Tryck på OK.

Tryck på image eller image för att välja [OK] och tryck därefter på OK.

• För att radera numret, tryck på image eller image för att välja [Ta bort].Tryck på OK.

Gör följande steg:

1. Tryck på image eller image för att välja det kortnummernamn där du vill radera numret.
      2. Tryck på image eller image för att markera kryssrutan märkt med kortnummernamnet.Tryck på OK.
  3. Tryck på Stop/Exit.