Hem > Utskrift > Skriva ut med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Skriv ut ett färg-dokument i gråskala med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Skriv ut ett färg-dokument i gråskala med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

I läget Gråskala är utskriftshastigheten kortare än i färgläget. Om dokumentet innehåller färg och du väljer läget Gråskala, skrivs dokumentet ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Starta Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Starta image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menyfältet Finder klickar du på >Program. Dubbelklicka sedan på iPrint&Scan-ikonen.

Brother iPrint&Scan-skärmen visas.
  2. Om Brother-maskinen inte är vald klickar du på knappen Välj din maskin och väljer sedan modellnamnet i listan. Klicka på OK.
  3. Klicka på Skriv ut.
  4. Gör något av följande:
    • Windows

Klicka på Foto eller Dokument.

• Mac

Klicka på Foto eller PDF.

5. Välj den fil som du vill skriva ut och gör sedan något av följande:
    • Windows

Klicka på Nästa.

• Mac

Klicka på Öppna.

image
    När du skriver ut dokument med många sidor kan du även välja de sidor som du vill skriva ut.
  6. Klicka på listrutan Färg / Mono och välj sedan alternativet Mono.
  7. Ändra vid behov andra skrivarinställningar.
  8. Klicka på Skriv ut.