Avbryta en gruppsändning som pågår

Relaterade modeller:MFC‑J1010DW
När du gruppsänder flera fax kan du avbryta just det fax som för närvarande överförs eller avbryta hela gruppsändningen.
  1. Tryck på Settings.
  2. Tryck på image eller image för att välja följande:
    1. Välj [Fax]. Tryck på OK.
    2. Välj [Väntande jobb]. Tryck på OK.

På LCD-skärmen visas faxnumret som rings upp och jobbnumret för sändningen.

3. Tryck på image eller image för att välja det jobb som du vill avbryta på följande sätt:
    • Om du vill avbryta hela sändningen väljer du jobbnumret för sändningen och trycker på OK.

Tryck på image för att bekräfta eller tryck på image för att avsluta utan att avbryta.

• Om du vill avbryta det aktuella numret som rings upp väljer du namnet eller numret på LCD-skärmen och trycker på OK.

Tryck på image för att bekräfta eller tryck på image för att avsluta utan att avbryta.

• För att avsluta utan att avbryta trycker du på Stop/Exit.
  4. Tryck på Stop/Exit.