Hem > Fax > Ta emot ett fax > Ta emot ett fax vid slutet av ett telefonsamtal

Ta emot ett fax vid slutet av ett telefonsamtal

Relaterade modeller:MFC‑J1010DW
Om du pratar i telefonen som är ansluten till maskinen och den andra parten också pratar i en telefon som är ansluten till hans/hennes faxmaskin kan den andra parten vid slutet av samtalet skicka ett fax till dig innan ni båda lägger på.
  • Maskinens dokumentmatare måste vara tom.
  1. Be att den andra parten placera ett dokumentet i sin maskin och trycka på Start- eller Sänd-knappen.
  2. När du hör CNG-signalerna (långsamt upprepande signaler), tryck på Mono Start eller Colour Start.
  3. Tryck på image för att ta emot faxet.
  4. Lägg på den externa luren.