Hjem > Faks > Talehandlinger og faksnumre > Sett opp grupper for gruppesending > Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Legge til eller slette et medlem i en gruppe for gruppesending

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
  1. Trykk på image (adressebok).
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Endre]. Trykk på OK.
    2. Velg gruppen du vil endre. Trykk på OK.
    3. Velg [Legg til/slett]. Trykk på OK.
    4. Velg [Alfabetisk] eller [Numerisk]. Trykk på OK.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil legge til et medlem med dette hurtigvalgnummeret, trykker du på image eller image for å velge hurtigvalgnummeret, og deretter trykker du på image eller image for å velge avmerkingsboksen.
    • Vil du slette et medlem med dette hurtigvalgnummeret, trykker du på image eller image for å velge hurtigvalgnummeret, og deretter trykker du på image eller image for å fjerne avmerkingsboksen.
    Gjenta dette trinnet til du har lagt til eller slettet de aktuelle faksnumrene.
  4. Trykk på OK.
  5. Velg [OK], og trykk deretter på OK.
  6. Trykk på Stop/Exit.