Endre et gruppesendingsnavn

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
  1. Trykk på image (adressebok).
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Endre]. Trykk på OK.
    2. Velg gruppen du vil endre. Trykk på OK.
    3. Velg [Navn] og trykk deretter på OK. Angi det nye gruppenavnet via talltastaturet (opptil 16 tegn), og trykk deretter på OK.
      image

Vil du endre et tegn i gruppenavnet, trykker du på image, image, image eller image for å velge image eller image. Trykk på OK flere ganger for å flytte markøren under tegnet som er feil. Trykk deretter på image, image, image eller image for å velge image, og trykk på OK. Skriv så inn riktig tegn.

3. Velg [OK], og trykk deretter på OK.
  4. Trykk på Stop/Exit.