Hjem > Faks > Telefontjenester og eksterne enheter > Særskilt ringesignal > Registrer mønsteret for det særskilte ringesignalet

Registrer mønsteret for det særskilte ringesignalet

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
image
Denne funksjonen er tilgjengelig i Danmark.
  1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Diverse]. Trykk på OK.
    3. Velg [Karakteristikk]. Trykk på OK.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du ikke har registrert et særskilt ringesignal, trykker du på image eller image for å velge følgende:
      1. Velg [Karakteristikk]. Trykk på OK.
      2. Velg []. Trykk på OK.
    • Hvis du allerede har registrert et særskilt ringesignal og vil endre signal, går du til neste trinn.
  4. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Ringemønster]. Trykk på OK.
    2. Velg det lagrede ringesignalet du vil bruke. Trykk på OK.
  5. Trykk på Stop/Exit.