Endre fjernkodene

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW

Den forhåndsinnstilte eksterne aktiveringskoden er *51. Den forhåndsinnstilte eksterne deaktiveringskoden er #51. Hvis forbindelsen alltid blir brutt ved ekstern tilgang til den eksterne telefonsvareren, kan du prøve å endre de tresifrede eksterne aktiveringskodene ved hjelp av tallene 0–9, *, #.

1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Mottak oppsett]. Trykk på OK.
    3. Velg [Fjernakt. kode]. Trykk på OK.
    4. Velg [Fjernakt. kode] på nytt. Trykk på OK.
    5. Velg []. Trykk på OK.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil endre koden for fjernaktivering, trykker du på image eller image for å velge [Aktiv.kode], deretter trykker du på OK. Skriv inn den nye koden. Trykk på OK.
    • Hvis du vil endre den eksterne deaktiveringskoden, trykker du på image eller image for å velge [Deakt. kode], deretter trykker du på OK. Skriv inn den nye koden. Trykk på OK.
  4. Trykk på Stop/Exit.