Hjem > Faks > Faksrapporter > Angi intervallet for faksaktivitetsrapporten

Angi intervallet for faksaktivitetsrapporten

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
Du kan programmere maskinen til å skrive ut faksaktivitetsrapporten med faste mellomrom (hver 50. faks, hver 6., 12. eller 24. time, hver 2. eller 7. dag).
image

Når du bruker funksjonen for Automatisk av og maskinen slås av før angitt tid, vil maskinen skrive ut en faksaktivitetsrapport før den sletter alle faksjobbene fra rapportens minne.

1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Rapportinnstilling]. Trykk på OK.
    3. Velg [Akt.Rapp.Int.]. Trykk på OK.
    4. Velg [Akt.Rapp.Int.] igjen. Trykk på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge et intervall. Trykk på OK.
    • 6, 12, 24 timer, 2 eller 7 dager

Maskinen skriver ut rapporten etter angitt tid, og deretter sletter den alle faksjobber fra rapportens minne. Hvis minnet blir fullt med 200 jobber før angitt tid er gått, skriver maskinen ut rapporten før tiden og sletter deretter alle faksjobbene fra minnet. Hvis du vil ha en ekstra rapport før det programmerte utskriftstidspunktet, kan du skrive den ut uten å slette jobbene.

• Hver 50. faks

Maskinen skriver ut rapporten når maskinen har lagret 50 faksjobber.

4. Hvis du valgte 6, 12, 24 timer, 2 eller 7 dager, trykker du på image eller image for å velge [Tid], og trykker deretter på OK. Angi når på dagen med talltastaturet. Trykk på OK.
  5. Hvis du valgte [Hver 7. dag], trykker du på image eller image for å velge [Dag], og trykker deretter på OK. Trykk på image eller image for å velge den første dagen i nedtellingen på sju dager. Trykk på OK.
  6. Trykk på Stop/Exit.