Hjem > Papirhåndtering > Legg i papir > Legge papir i papirmagasinet > Legg enkeltark eller Foto 2L-papir i papirmagasinet

Legg enkeltark eller Foto 2L-papir i papirmagasinet

• Hvis [Sjekk papir]-innstillingen står på [] og du trekker papirmagasinet ut av maskinen, vises det en melding på LCD-skjermen der du kan endre papirtype og papirstørrelse.
  • Legg bare papir av ett papirformat og -type i papirmagasinet samtidig.
  • Når du legger en annen papirstørrelse i magasinet, må du endre innstillingen for papirstørrelse på maskinen eller innstillingen for papirstørrelse på datamaskinen.
  1. Hvis papirstøtteklaffen (1) er åpen, må du lukke denne, og deretter lukke papirstøtten (2).
    image
  2. Trekk papirmagasinet helt ut av maskinen.
    image
  3. Åpne dekselet på utskuffen (1).
    image
  4. Klem forsiktig sammen og skyv papirførerne for bredden (1) og deretter papirførerne for lengden (2) slik at de passer til papirstørrelsen.
    image
  5. Luft papirbunken godt for å unngå papirstopp og feilinnmating.
    image
    image
    Kontroller alltid at papiret ikke er krøllet eller rynkete.
  6. Legg papiret forsiktig i papirmagasinet med utskriftssiden vendt ned.
    image

Pass på at papiret ligger flatt i magasinet, og at papirføreren for lengden (1) berører kantene på papiret.

image
    VIKTIG
    • Ikke skyv papiret for langt inn, for det kan bli bøyd oppover og skape problemer i mateprosessen.
    • Hvis du legger i flere enn 20 ark med fotopapir, kan det forårsake papirstopp.
    image

Hvis du vil fylle på mer papir før magasinet er tomt, tar du ut papiret fra magasinet og legger det sammen med papiret du vil legge i. Du må alltid lufte papirbunken godt for å forhindre at maskinen mater flere sider.

7. Juster forsiktig papirførerne for bredden (1) slik at de er tilpasset papiret.
    Pass på at papirførerne for bredden berører kantene på papiret.
    image
  8. Lukk dekselet på utskuffen.
    image
  9. Skyv papirmagasinet sakte helt inn i maskinen.
    image
  10. Trekk ut papirstøtten (1) til den låses på plass, og brett deretter ut papirstøtteklaffen (2).