Hjem > Innføring i bruk av maskinen > Finn frem på pekeskjermen

Finn frem på pekeskjermen

Beslektede modeller :DCP‑J1140DW

Trykk på image image eller image image med fingeren på LCD-skjermen for å vise og få tilgang til maskinalternativer.

VIKTIG

IKKE trykk på LCD-skjermen med en skarp gjenstand, som en penn eller skrivespiss. Det kan skade maskinen.

MERK
Du må IKKE berøre LCD-skjermen rett etter at du har koblet til strømledningen eller slått på maskinen. Hvis du gjør det, kan det føre til feil.
image
Dette produktet bruker skriften fra ARPHIC TECHNOLOGY CO., LTD.