Hjem > Faks > Motta en faks > Innstillinger for mottaksmodus > Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Still inn antall ganger det ringer før maskinen svarer (ringeforsinkelse)

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
Når noen ringer maskinen din, vil du høre den normale telefonringelyden. Antall ring er stilt inn i alternativet ringeforsinkelse.
  • Innstillingen for Utsatt svar angir hvor mange ganger maskinen ringer før den svarer i modusene [Kun fax] og [Faks/tlf.].
  • Hvis du har eksterne telefoner eller biapparater på samme linje som maskinen, velger du maksimalt antall ringesignaler.
  1. Trykk på Settings.
  2. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg [Faks]. Trykk på OK.
    2. Velg [Mottak oppsett]. Trykk på OK.
    3. Velg [Utsatt svar]. Trykk på OK.
    4. Velg antall ganger du vil at linjen skal ringe før maskinen svarer. Trykk på OK.
      image
      • Hvis du velger [0], svarer maskinen umiddelbart og det vil ikke være noen ringing på telefonlinjen. (kun tilgjengelig for noen land)
  3. Trykk på Stop/Exit.