Lagre adresseboknumre

Beslektede modeller :MFC‑J1010DW
Du kan lagre opptil 40 adresseboknumre som tosifrede hurtigvalgnumre, og gi hvert nummer et navn.
  1. Trykk på image (adressebok).
  2. Trykk på image eller image for å velge [Angi hurtigvlg]. Trykk på OK.
  3. Trykk på image eller image for å velge følgende:
    1. Velg det tosifrede hurtigvalgnummeret der du vil lagre nummeret. Trykk på OK.
    2. Velg [Navn]. Trykk på OK.
    3. Skriv inn navnet (opptil 16 tegn) med talltastaturet. Trykk på OK.
    4. Velg [Faks/tlf]. Trykk på OK.
    5. Skriv inn faks- eller telefonnummeret (opptil 20 sifre). Trykk på OK.
      image
      • Trykk Redial/Pause for å sette inn en pause mellom tall. Du kan trykke på Redial/Pause så mange ganger som nødvendig for å øke lengden på pausen.
      • Husk å ta med eventuelle retningsnummer når du skriver inn et faks- eller telefonnummer. Avhengig av landet, kan det hende at Anroper-ID-navn og -historikk ikke vises korrekt hvis retningsnummeret ikke er registrert med faks- eller telefonnummeret. (Funksjonen for anroper-ID er ikke tilgjengelig for Finland)
    6. Velg [OK], og trykk deretter på OK.
    Hvis du vil lagre flere hurtigvalgnumre, gjentar du disse trinnene.
  4. Trykk på Stop/Exit.