Hjem > Skriv ut > Skrive ut med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac) > Skriv ut et fargedokument i gråtoner med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Skriv ut et fargedokument i gråtoner med Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Gråskala-modus gjør utskriftsprosessen raskere enn fargemodus. Hvis dokumentet inneholder farge, gjør valg av gråskala-modus at dokumentet skrives ut med 256 nivåer av gråskala.
image
  1. Start Brother iPrint&Scan.
    • Windows

Start image(Brother iPrint&Scan).

• Mac

I menylinjen Finder klikker du på >Programmer, og deretter dobbeltklikker du på iPrint&Scan-ikonet.

Brother iPrint&Scan-skjermbildet vises.
  2. Hvis Brother-maskinen ikke er valgt, klikker du på Velg din maskin-knappen og deretter velger du modellnavnet fra listen. Klikk på OK.
  3. Klikk på Skriv.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Windows

Klikk på Foto eller Dokument.

• Mac

Klikk på Foto eller PDF.

5. Velg filen du vil skrive ut, og gjør ett av følgende:
    • Windows

Klikk på Neste.

• Mac

Klikk på Åpne.

image
    Når du skriver ut dokumenter med mange sider, kan du også velge hvilke sider du skal skrive ut.
  6. Klikk på Farge / mono-rullegardinlisten og velg deretter Mono-alternativet.
  7. Endre om nødvendig de andre skriverinnstillingene også.
  8. Klikk på Skriv.