Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Konfiguration af rundsendergrupper > Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
  1. Tryk på image (adressebog).
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Ændre]. Tryk på OK.
    2. Vælg den gruppe, du vil ændre. Tryk på OK.
    3. Vælg [Tilføj/Slet]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Alfabetisk orden] eller [Numerisk orden]. Tryk på OK.
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du vil tilføje et medlem til dette hurtigopkaldsnummer, skal du trykke på image eller image for at vælge hurtigopkaldsnummeret og derefter trykke på image eller image for at markere afkrydsningsfeltet.
    • Hvis du vil slette et medlem fra dette hurtigopkaldsnummer, skal du trykke på image eller image for at vælge hurtigopkaldsnummeret og derefter trykke på image eller image for at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.
    Gentag dette trin, indtil du har tilføjet eller slettet alle de ønskede faxnumre.
  4. Tryk på OK.
  5. Vælg [OK], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.