Sådan ændrer du fjernkoder

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW

Den forudindstillede fjernaktiveringskode er *51. Den forudindstillede fjerndeaktiveringskode er #51. Hvis du altid mister forbindelsen, når du søger fjernadgang til din eksterne telefonsvarer, kan du forsøge at ændre de trecifrede fjernkoder med brug af tallene 0-9, *, #.

1. Tryk på Settings.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Fjernkoder]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Fjernkoder] igen. Tryk på OK.
    5. Vælg [Til]. Tryk på OK.
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du vil ændre koden til fjernaktivering, skal du trykke på image eller image for at vælge [Aktiver kode] og derefter trykke på OK. Indtast den nye kode. Tryk på OK.
    • Hvis du vil ændre koden til fjernaktivering, skal du trykke på image eller image for at vælge [Deaktiver kode] og derefter trykke på OK. Indtast den nye kode. Tryk på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit.