Hjem > Fax > PC-FAX > PC-FAX til Windows > Faxmodtagelse på din computer (Windows) > Faxmodtagelse med PC-FAX-modtagelse (Windows) > Kørsel af Brothers PC-FAX-modtagelse på din computer (Windows)

Kørsel af Brothers PC-FAX-modtagelse på din computer (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
image
Vi anbefaler at markere Start PC-FAX Receive ved start af computer-afkrydsningsfeltet, så softwaren automatisk kører og kan overføre alle faxmeddelelser, når computeren starter op.
  1. Start image (Brother Utilities), klik derefter på rullelisten, og vælg din models navn (hvis den ikke allerede er markeret).
  2. Klik på PC-FAX i venstre navigationslinje, og vælg Modtag.
  3. Bekræft meddelelsen, og klik på Ja.
    Vinduet PC-FAX Receive (PC-FAX modtagelse) vises. Ikonet image(PC-FAX modtagelse) vises også på computerens proceslinje.