Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Valg af den korrekte modtagefunktion

Valg af den korrekte modtagefunktion

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
Valget af modtagefunktion er afhængigt af de eksterne enheds- og telefontjenester, du har på linjen.

Som standard modtager din maskine automatisk alle faxmeddelelser, der sendes til den. Diagrammet herunder hjælper dig med at vælge den korrekte tilstand.

image

1. Tryk på Settings.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [Svar mode]. Tryk på OK.
      image

(For Danmark)

Hvis du ikke kan ændre indstillingen [Svar mode], skal du sikre dig, at Markant ringetone-funktionen er indstillet til [Fra].

3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Kun fax], [Fax/Tlf], [Ekstratlf/Tad] eller [Manuel], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på Stop/Exit.