Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Hukommelsesmodtagefunktioner > Brug PC-Fax-modtagelse til overførsel af indgående faxmeddelelser til computeren (kun Windows)

Brug PC-Fax-modtagelse til overførsel af indgående faxmeddelelser til computeren (kun Windows)

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
Slå funktionen PC-FAX-modtagelse til for automatisk at gemme indgående faxer i maskinens hukommelse og sende dem til din computer. Brug din computer til at se og gemme disse faxer.
  • Denne funktion er kun tilgængelig for monokrome faxer. Når du modtager en farvefaxmeddelelse, udskriver maskinen farvefaxmeddelelsen, men sender ikke faxmeddelelsen til din computer.
  • Før du kan indstille PC-Fax-modtagelse, skal du installere Brother-softwaren og -driverne på din computer. Kontroller, at din computer er tilsluttet og tændt. Du skal have softwaren til PC-FAX-modtagelse kørende på computeren.

Selvom du slukker computeren, modtager og gemmer maskinen faxmeddelelser i hukommelsen. Når du starter computeren, og PC-Fax-modtagelsessoftwaren kører, overfører maskinen automatisk faxmeddelelserne til computeren.

1. Tryk på Settings.
  2. Tryk på image eller image for at vælge følgende:
    1. Vælg [Fax]. Tryk på OK.
    2. Vælg [Modtageindst.]. Tryk på OK.
    3. Vælg [PC fax modtag]. Tryk på OK.
    4. Vælg [Til]. Tryk på OK.
      Displayet viser meddelelsen [Kør programmet PC- Fax-modtagelse på din computer.].
    5. Tryk på image.
    6. Tryk på [<USB>] eller navnet på den destinationscomputer, du ønsker skal modtage faxer, hvis du er på et netværk. Tryk på OK.
    7. Vælg [Backup udsk.: Til] eller [Backup udsk.: Fra]. Tryk på OK.
  3. Tryk på Stop/Exit.

Gentag disse trin for at ændre destinationscomputeren.