Hjem > Præsentation af maskinen > Indstilling af skærmbilledet Klar

Indstilling af skærmbilledet Klar

Relaterede modeller:DCP‑J1140DW

Du kan ændre skærmbilledet Klar til skærmbilledet [Skærm 1], [Skærm 2], [Genveje 1], [Genveje 2] eller [Genveje 3].

Når maskinen er inaktiv, eller når du trykker på image, går maskinen tilbage til det skærmbillede, du har indstillet.

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Skærmindstill.]>[Startskærm].
  2. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Skærm 1], [Skærm 2], [Genveje 1], [Genveje 2] eller [Genveje 3], og tryk derefter på den ønskede indstilling.
  3. Tryk på image.
    Maskinen skifter til din nye startskærm.