Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Modtagelse af en fax ved afslutningen af en telefonsamtale

Modtagelse af en fax ved afslutningen af en telefonsamtale

Relaterede modeller:MFC‑J1010DW
Hvis du taler i den telefon, der er tilsluttet maskinen, og den anden part også taler i en telefon, der er tilsluttet vedkommendes faxmaskine, kan den anden part ved afslutningen af samtalen sende en fax, før I begge lægger på.
  • Maskinens ADF skal være tom.
  1. Bed den anden part om at lægge faxmeddelelsen i og trykke på Start- eller Send-knappen.
  2. Tryk på Mono Start eller Colour Start, når du hører CNG-toner (langsomme, gentagne bip).
  3. Tryk på image for at modtage faxmeddelelsen.
  4. Læg røret på telefon, samme stik, på.